Ponedeljak, 04.12.2023.

19:52

Novi detalji zločina u Makedoniji: Devojčica ubijena zbog koristoljublja VIDEO

Novi detalji teškog zločina u Severnoj Makedoniji.

Izvor: B92

Novi detalji zločina u Makedoniji: Devojčica ubijena zbog koristoljublja VIDEO

Za otmicu, iznudu novca i ubistvo 14-godišnje devojčice Vanje Gorčevske, odgovoran je i njen otac.

Reč je o dvostrukom zločinu, jer je iz koristoljublja ubijen i 74-godišnji frizer iz Velesa, koji se nije poznavao sa devojčicom.

Vanjin otac je priveden zajedno sa još dvojicom, od ukupno petoro osumnjičenih. "Glavnoosumnjičeni za dvostruko ubistvo je sa svojim advokatom pobegao prvo u Srbiju - u Beograd, a zatim u Bugarsku", zjavio je ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski.

Pet osoba sumnjiči se otmicu i ubistvo devojčice Vanje Gorčevske, čije telo je pronađeno juče nadomak Skoplja, sedam dana nakon što je prijavljen njen nestanak.

Devojčica je oteta 27. novembra ispred svoje zgrade, kada je krenula u školu. Vanjina majka je nedavno prodala stan i novac od te prodaje je bio motiv za iznudu.

Plan je bio da ubice traže novac od majke devojčice. Vanjin otac je, prema navodima policije, ubicama otkrio kuda se dete kreće.

Detaljnije pogledajte u video prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: