Ponedeljak, 04.12.2023.

19:03

Maloletnici pretili masakrom u srednjoj školi: "Spremite se na krvoproliće"

Policija u Bosni i Hercegovini identifikovala je i locirala dva maloletna lica iz Donjeg Vakufa koja su uputila pretnju da će izvršiti krvoproliće u školi.

Izvor: Novosti

Maloletnici pretili masakrom u srednjoj školi:
Foto: Profimedia

Dva tinejdžera su na mejl adresu škole poslala pretnju da će izvršiti masakr u Mešovitoj srednjoj školi u Donjem Vakufu.

Kako prenosi Avaz, oni su u mejlu, koji su poslali na adresu škole, napisali sledeće:

"Dragi kolektive MSŠ DV,

Nadam se da ovaj mail čitate u zdravlju jer ga ubrzo nećete imati, no želim vam dati do znanja ozbiljnu pretnju koja se nadvila nad vašim jadnim malim i bednim životima. Ja sam bio učenik vaše škole i poznajem kakve ste fukare. Tako da draga moja gospodo došlo je i mojih pet minuta po naplatu stresa koje sam proživio sa vama. Jedino mi je žao učenika koji će ispaštati zbog vas. Ne želim baš da vam preporučim ignorisanje ove poruke i opasnosti koja vas sleduje. Sutra, tj. u petak 01. 12. 2023. dolazim u jutarnjim satima. Spremite se na krvoproliće želim vam sve najbolje (naravno do sutra). U potpisu: Fantom".

Potvrđeno je da su identifikovani maloletnici đaci ove škole. Za sada nije poznato koja im kazna preti za navedeni prekršaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: