Subota, 02.12.2023.

19:15

Nevreme napravilo haos u Zapadnoj Srbiji: Drvo palo na kolovoz; vetar nosio splavove FOTO

Olujni vetar izazvao je probleme u užičkom kraju.

Izvor: RTS

Nevreme napravilo haos u Zapadnoj Srbiji: Drvo palo na kolovoz; vetar nosio splavove FOTO
ilustracija/Photo: A.M./ATAImages

Saobraćaj od Užica ka Bajinoj Bašti bio je otežan, jer je u mestu Zlodol drvo palo na kolovoz. Na jezeru Perućac vetar nosio splavove.

Vozači putničkih automobila na putu Užice-Bajna Bašta morali su da koriste školsko dvorište u mestu Zlodol jer je drvo palo na kolovoz. Teretna vozila morala su da sačekaju uklanjanje stabla sa puta.

Srećom drvo je palo u trenutku kada na kolovozu nije bilo vozila.

Sličnih problema bilo je i na Tari, a zbog oborenog drveća privremeno je bio u prekidu saobraćaj od Kaluđerskih bara do Mitrovca.

Na jezeru Perućac vetar je nosio splavove koji nisu bili dovoljno čvrsto vezani, a na pojedinim je pričinjena i šteta.

Na Zaovinama pojedina domaćistva ostala su bez električne energije, a vetar je pravio probleme u snabdevanju električnom energiju i u gradskim delovima Bajine Bašte.

Ekipe su na terenu i otklanjaju kvarove. Zbog oborenih stabala saobraćaj se odvija otežano i u pojedinim selima na području Užica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: