Produžen pritvor ujaku masovnog ubice iz okoline Mladenovca

Na predlog VJT u Beogradu, sud je produžio za još 30 dana pritvor G. G., ujaku U.B., osumnjičenog da je u okolini Mladenovca ubio osam, a ranio 12 osoba.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.06.2023.

14:29

Produžen pritvor ujaku masovnog ubice iz okoline Mladenovca
Foto: Shutterstock/ New Africa

To je potvrđeno za Tanjug u tom tužilaštvu.

Pritvor mu je prethodnog meseca određen zbog postojanja okolnosti da će ometati postupak uticanjem na svedoke, čije ispitivanje predstoji u istrazi, kao i s obzirom na postojanje okolnosti koje ukazuju na uznemirenje javnosti.

Osumnjičeni je u tužilaštvu izneo odbranu i negirao izvršenje krivičnog dela. G. G. je osumnjičen za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenom G. G. se stavlja na teret da je u pomoćnim objektima svog domaćinstva u mestu Viniše, u Kragujevcu, neovlašćeno držao veću količinu vatrenog oružja, municije i delova za oružje, pri čemu je u jednom od tih objekata 5. maja pronađen i lišen slobode okrivljeni U. B.

U. B. se sumnjiči za krivična dela teško ubistvo, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, otmica i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: