Lider Dveri za tragediju na Vračaru okrivio zapadne vrednosti FOTO

Lider Dveri Boško Obradović, za današnju tragediju u osnovnoj školi na Vračaru, u kojoj je učenik ubio osmoro dece i čuvara, okrivio zapadne vrednosti.

Izvor: B92

Sreda, 03.05.2023.

12:55

Lider Dveri za tragediju na Vračaru okrivio zapadne vrednosti FOTO
EPA/ ANDREJ CUKIC

Podsetimo, u OŠ "Vladislav Ribnikar" koja se nalazi na Vračaru, učenik sedmog razreda K.K. uneo je pištolj i pet punih šaržera i počeo je da puca na času istorije. Ubijeno je osam đaka i čuvar škole, dok se konačan broj povređenih ne zna pouzdano.

Povodom ovog tragičnog događaja oglasio se veliki broj zvaničnika i javnih ličnosti, a među njima i lider Dveri Boško Obradović, koji je na društvenoj mreži Tviter za ovu tragediju okrivio zapadne vrednosti.

"Država Srbija je danas prepukla! Tražili smo zapadne vrednosti u Srbiji - došle su! Dozvolili smo rijaliti nasilje u medijima - prelilo se na čitavo društvo! Pričamo o posledicama umesto o uzroku! Deca su nam ubijena - mi smo krivi! Da se više ne lažemo! Ovde mora sve da se menja!", napisao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: