Kada je video Zelenskog nastao je haos: "Gasite to! On je zla pudlica"

Putinov propagandista Vladimir Solovjov ugostio je u emisiji Dimitrija Sajmsa, predsednika Centra za nacionalne interese, vašingtonskog istraživačkog centra.

Izvor: B92

Petak, 23.12.2022.

12:22

Kada je video Zelenskog nastao je haos:
EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

Dok je Sajms govorio, na ekranu je prikazan snimak ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog koji razgovara sa Kongresom.

Na snimku se vidi kako predsednica Predstavničkog doma Nensi Pelosi i potpredsednica Kamala Haris prihvataju i ponosno drže ukrajinsku zastavu koju im je poklonio Zelenski. Solovjov je očigledno bio nezadovoljan toplim prijemom ukrajinskog predsednika u Sjedinjenim Državama.

"Ljudi, uklonite ovaj video"

Istovremeno, na velikom ekranu iza Solovjova prikazana je fotošopovana fotografija ukrajinskog predsednika kako čisti Bajdenove cipele, sa naslovom "Vazal je stigao". Ta fotografija je bila u potpunoj suprotnosti sa snimkom posete ukrajinskog predsednika Vašingtonu, piše Dejli bist.

Dok je Sajms govorio, Solovjov je besno kucao na svom mobilnom telefonu, da bi na kraju emisije otkrio da je poslao poruku svojim producentima i zahtevao da prestanu da puštaju klipove Zelenskog pre američkog Kongresa. S obzirom na to da su producenti bili prespori da udovolje zahtevima voditelja, on je burno reagovao i presekao Sajmsa.

"Oprosti mi Dimitrije. Ljudi, maknite ovaj snimak ako ne možete da pročitate šta se piše", prekinuo ga je Sajms. Solovjov je dan ranije izrazio nezadovoljstvo posetom ukrajinskog predsednika Vašingtonu.

"Zelenski je već na putu za Vašington. To je možda prirodan put za svakog izdajnika. On je izdao celu svoju sovjetsku prošlost", rekao je besno.

Zelenski je zla pudlica

"Naši proizvođači oružja su inače talentovaniji. Naš narod je snalažljiviji jer smo Rusi - različitih nacionalnosti. Bog je sa nama! Ili ćemo pobediti ili će čovečanstvo prestati da postoji jer Gospod neće tolerisati pobedu antihristovih ratnika. Mi smo oružje Gospodnje, mi smo njegovo osvetničko pravo", rekao je Solovjov.

Sajms je govor Zelenskog u Vašingtonu opisao kao potpunu laž. Solovjov i Sajms bili su zgroženi Pelosijevim poređenjima Zelenskog sa bivšim britanskim premijerom Vinstonom Čerčilom. Sajms je zaključio da je ruski predsednik Vladimir Putin lider vredan poređenja sa Čerčilom. Nasuprot tome, on je Zelenskog okarakterisao kao "zlu pudlicu".

Voditeljka RT-a Margarita Simonjan, kojoj je ruski predsednik Vladimir Putin nedavno dodelio orden, gostovala je kod Solovjova ranije ove nedelje u njegovoj drugoj emisiji, Veče sa Vladimirom Solovjovom. Simonjan je tada sa Solovjovom podelila gađenje prema Zelenskom, opisujući ukrajinskog predsednika kao "neku vrstu insekta".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: