Još 5.003 novozaražena

Prema poslednjim podacima, u Srbiji je registrovano još 5.003 novozaražena koronavirusom.

Izvor: B92

Nedelja, 12.09.2021.

15:00

Još 5.003 novozaražena
Foto: Shutterstoch/ Alexandros Michailidis

Preminulo je 28 osoba.

Na respiratorima se nalazi 138 pacijenata. Premijerka Ana Brnabić izjavila je, nakon sednice Kriznog štaba, da se država priprema za uvođenje kovid sertifikata, a da će konačna odluka biti doneta u narednih nekoliko dana. "Pripremamo se za uvođenje kovid sertifikata, ako bude potrebno. Konačna odluka će biti doneta za nekoliko dana, ali dogovor na Kriznom štabu je da se svi spreme za uvođenje kovid sertifikata", rekla je Brnabić na pres konferenciji. Zamenik gradonačelnika Begrada Goran Vesić izjavio je za TV Prva da će Grad Beograd ispoštovati svaku odluku Kriznog štaba, te da je za Grad važno da radi privreda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: