Vučić: Dolazim sutra u Sarajevo, donosim nešto što pripada celom Balkanu; "Kada smo zajedno, možemo sve"

Dolazim sutra u Sarajevo, na aerodrom. Želim da donesem nešto što pripada svim našim balkanskim narodima, rekao je za "Avaz" predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Izvor: Dnevni avaz
Podeli
FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/bs
FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/bs

"Nije važno ko je nabavio vakcine, to je važno za zdravlje građana. Mislim da to može da pomogne u BiH svim lekarima pre svega, koji rade u crvenoj zoni i nekim starijim ljudima. Donosimo sutra 5.000 doza vakcina. Znači, ukupno 10.000 doza AstraZenece vakcina", ističe Vučić.

Predsednik Srbije rekao je da će doći samo na Sarajevski aerodrom i vakcine predati domaćinima, Miloradu Dodiku, Željku Komšiću i Šefiku Džaferoviću, prenosi "Avaz".

"Moja poruka svim ljudima u BiH je da mi o sebi zajedno moramo da brinemo mnogo više. Jer kada smo zajedno, onda sve možemo da postignemo, a ne da se stalno svađamo i prepiremo i da drugima damo da nama upravljaju, a tada ne dobijemo ništa. Lepo je što se svima drugima zahvaljujemo, koji nam neretko daju mrvice sa stola. Ja mislim da je najvažnije da se mi okrenemo budućnosti, da se mi okrenemo sebi", poručio je predsednik Srbije za "Avaz".

Vučić je naglasio da smo jedni drugima najpreči.

"Da pokušamo zajednički da rešavamo sve probleme. To je moja poruka. Ja sam Srbin, od oca i majke, Srbina i Srpkinje, ali jednako ovo želim svakom Bošnjaku, svakoj Bošnjakinji, kao i svakom Hrvatu i svakoj Hrvatici. Jer kada smo mi zajedno, kada mi radimo zajedno za dobrobit svih nas, i svih naših ljudi, onda smo nepobedivi i mnogo snažniji i jači nego što smo danas", zaključio je predsednik Vučić za "Avaz".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 88 idi na stranu