Vučić se zahvalio kralju Bahreina na upućenoj pomoći

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas kralju Bahreina, Hamadu bin Isi bin Salmanu Al-Kalifi na pomoći u medicinskoj opremi.

Izvor: B92

Sreda, 20.01.2021.

12:23

Vučić se zahvalio kralju Bahreina na upućenoj pomoći
EPA/ANDREJ CUKIC

U pismu kralju Bahreina, Vučić je istakao da medicinska oprema koju je poslao predstavlja znak prijateljstva i velikodušnosti Kraljevine Bahrein, koju građani Srbije izuzetno cene.

Prošlu godinu, napomenuo je, obeležili su izazovni događaji prouzrokovani globalnom pandemijom kovida 19, koja je u velikoj meri odložila i usporila brojne međunarodne aktivnosti.

"Iskreno se nadam da će ta teška vremena uskoro ostati iza nas i da ćemo imati priliku da se sastanemo i razmotrimo brojna pitanja koja bi mogla da budu od koristi za naše prijateljske zemlje i za naše građane“, navodi se u pismu predsednika Vučića.

U Srbiju je danas stigla pomoć Bahreina - 67,5 tona medicinske opreme, uključujući i 20 respiratora, koja će biti raspoređena prema potrebama kovid-bolnica i ambulanti u zemlji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: