Kon: Potpuno bojkotovanje mera, obratio sam se premijerki

Epidemiolog Predrag Kon oštro je reagovao na slike i snimke proslava sa velikim brojem ljudi u Vrnjačkoj Banji i Smederevu.

Izvor: B92

Nedelja, 30.08.2020.

14:49

Kon: Potpuno bojkotovanje mera, obratio sam se premijerki
FOTO TANJUG/ ANDRIJA VUKELIC

"Snimci koje dobijam o masovnim proslavama juče iz Smedereva, danas od sinoćne predstave u Vrnjačkoj banji vezane za istu estradnu umetnicu predstavljaju potpuno bojkotovanje mera koje su propisane kao protivepidemijske mere", objavio je Kon na svom Fejsbuk profilu i dodao da se pismenim putem obratio premijerki Ani Brnabić ovim povodom.

Kako kaže, dok gledaju te snimke, svi lekari vide ponovno punjenje bolnica.

"Gledajući ovakve snimke svi lekari koji su radili u Covid bolnicama i posebno infektolozi, anesteziolozi I pulmolozi vide ponovno punjenje bolnica I pacijente na respiratorima. Roditelji dece koja treba da pođu u školu osećaju strah. Ponovo apelujem na nadležne državne organe, institucije i inspekcije da rade svoj posao...", zaključio je Kon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: