Teške reči Trifunovića i Kovačevića na Tviteru; "Sergej plače i beži, osim ako je sa Panom ili Legijom"

Lider PSG i glumac Sergej Trifunović sinoć je polemisao sa rediteljem Sinišom Kovačevićem.

Izvor: B92
Podeli
FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ nr
FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ nr

Naime, Kovačević se prvi oglasio povodom incidenta od pre dva dana, kada je u Knez Mihailovoj jedan prolaznik nasrnuo na Trifunovića.

"Znajući Sergeja, on, kad je frka, obično plače, izvinjava se ili beži. Osim kad je sa Panom ili Legijom. Mnogo mi se juče kurčio i kočoperio. To navodi na zaključak da je odlučio da se malo bavi režijom. Kod glumaca u njegovim godima to nije retka pojava. Em glavnjak em svi pišu o tebi", napisao je na Tviteru reditelj, koji je inače u stranci Vuka Jeremića.

Na to je Trifunović odgovorio:

"Siniša dragi... nisi ovako pisao kada mi je Lončar poslao UKP u fondaciju. Ali ću pretpostaviti da ti je neko nepismen i maliciozan hakovao tviter nalog."

Tu njihova podbadanja nisu prestala.

"Serjoža mili. Tada tvoji saradnici nisu pisali da ti moja stranka crta metu na čelu i stoji iza pokušaja atentata na tebe", poručio je reditelj.

Trifunović je objavio Kovačevićevu objavu iz oktobra 2018. godine, poredeći je sa jučerašnjom, od koje je počela rasprava.

Stara poruka glasila je: "Dragi Sergej, na jednoj strani je talenat, dobrota, šaka koja briše suzu... Malo li je. Pružena ruka sa žutom dunjom. Na drugoj septička jama prekrivena glibom i pune šake. Odbraniće te dečiji osmesi i roditeljska zahvalnost. Zdrav mi budi Hrabriša i Dobrice".

Uporedivši ove dve poruke, Trifunović ga je upitao:

"Da li možeš da mi objasniš momenat u kome sam od “Hrabriše”, postao onaj “koji plače, izvinjava se i beži”? Pitam zbog karike u ličnom razvoju, a siguran sam da je intelektualna gromada takvog kova, u stanju da mi da odgovor na pitanje. Hvala."

Odgovor na ovo pitanje nije stigao, ali jeste neka vrsta njegove najave.

"Sad tek videh ovu uporednu analizu. Naravno da intelektualna gromada može da objasni moralnom glečeru sve što ga zanima, ali ne u 280 karaktera. Uključujući i malo podsećanje na izuzetke u jednačenju suglasnika po zvučnosti. PoDseti me, na primer. Tu sam uvek za tebe. Evo, dao sam reč."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 74 idi na stranu