Vučić "na nišanu" na naslovnoj NIN-a; Čitaoci: "Skandalozno", "Povucite broj, spasite se bruke"

Naslovna strana novog broja nedeljnika NIN šokirala je čitaoce ovog nedeljnika, jer se, kako navode, na naslovnoj strani nalazi Aleksandar Vučić "na nišanu".

Izvor: B92

Sreda, 27.11.2019.

15:08

Vučić

Naslovnu stranu, koju su objavili na svom proflu na Tviteru, komentarisali su čitaoci uz poruku da bi ovaj broj i njegovu naslovnu stranu trebalo da povuku.

I Slobodan Georgijev, novinar BIRN-a, takođe se oglasio na Tviteru povodom, kako kaže, "skandalozne" naslovne strane.

"Skandalozna naslovna strana kolege. Skandalozna. Što rekli popovi, praštajte, ali, nedopustivo", napisao je Georijev na svom profilu na Tviteru. "Povucite broj, spasite se bruke! Ovo ne priliči ni onim mračnjacima iz Velike Srbije, kamoli jednom građanskom listu. Nemaštovito i jezivo", jedan je od komentara na sutrašnju naslovnicu. Da je naslovna strana neprofesionalna i neetička, napisala je i novinarka Ana Novaković, sa Javno.rs.

"Pa što ovako?! Što?! Ovo je neetički i neprofesionalno. Dajete povod Vučiću da diskredituje sve što ste uradili i napisali. Jedna naslovna biće konj na kom će pobednički jahati", kaže ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: