"Nije Vučiću zdravlje narušeno zbog novinara, nego zbog prevelikog rada"

Zdravstveno stanje predsednika Srbije danas je mnogo bolje, ali će morati da promeni način života i rada i da uzima redovno terapiju, kaže ministar Lončar.

Izvor: RTS

Utorak, 19.11.2019.

09:55

Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

Prema rečima ministra zdravlja Zlatibora Lončara, zdravstveno stanje Aleksandra Vučića narušeno je zbog previlikog rada i premora. "Nije mu se zdravlje narušilo zbog neke televizije, novinara ili pitanja", objasnio je Lončar, gostujući na TV Pink, prenosi RTS.

Lonačr je rekao da Vučić dobro reaguje na svu terapiju koju je dobio, kao i da u petak "nije bila nimalo naivna situacija" i da je ugrožavala njegov život.

"Uzrok narušavanja njegovog zdravstvenog stanja je preveliki rad i prevelika borba da bude bolje Srbiji. On se nije štedeo nimalo, trudio se da stigne na svako mesto da se bori za bolju Srbiju", istakao je Lončar.

Konstatovao je da je Vučić sam platio cenu toga što je radio, jer mu se "zdravlje narušavalo duži period", pošto "nije mislio na sebe, nego da Srbiji bude bolje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: