"Đavo je odneo šalu, Glišić može da pita i Vučića"

Počasni predsednik Socijalističke partije Srbije Milutin Mrkonjić rekao je da nije kupio stan na Novom Beogradu, o čemu pišu tabloidi.

Izvor: B92

Utorak, 07.08.2018.

22:38

Foto: Tanjug, arhiva

On je istakao i da je posebno iznenađen reakcijom predsednika Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darka Glišića.

Naime, Glišić je na pisanje da je Mrkonjić kupio luksuzni stan na Novom Beogradu, rekao da će mu na useljenje odneti "vizit kartu sa tačnom adresom Agencije za borbu protiv korupcije".

Mrkonjić je za dnevni list "Danas" od srede rekao da nema običaj da reaguje na pisanje štampe, ali da ovog puta to radi jer se Glišić pojavio sa komentarima na navode o kupovini stana.

"Đavo je odneo šalu i to postaje politička tema par ekselans, što zahteva moje reagovanje. Jer ko mi garantuje da sve to nije politička ujdurma i da nisu u pitanju zle namere", rekao je Mrkonjić i dodaje da bi, da su Glišiću namere "bile čiste" o toj temi mogao da dobije bliže informacije u "svojoj neposrednoj sredini", pa i od predsednika SNS i Srbije Aleksandra Vučića.

Inače SPS i SNS su koalicioni partneri od 2012. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: