Bez popodnevne blokade u BG, policija na Gazeli FOTO

Nastavak blokada saobraćaja zbog visokih cena goriva bio je najavljen za 17 h, ali u Beogradu nema zastoja, ni gužvi, kao ranijih dana.

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.06.2018.

17:27

Bez popodnevne blokade u BG, policija na Gazeli FOTO
Foto: Teodora Vasiljeviæ, Prva TV

Policija se nalazi na svim izlazima na mostu Gazela, a vozila koja se na auto-put uključuju propuštaju se sporadično, javlja reporter Prve TV.

Prema poslednjim informacijama, nema blokade ni na trgu Slavija.

Podsetimo, blokada saobraćaja zbog visokih cena goriva u nekoliko gradova u Srbiji počela je u petak. Svaki put trajala je oko jedan sat.

Protestima su se priključili jutros i poljoprivrednici sa traktorima u nekoliko mesta u Vojvodini - u opštinama u Banatu, Staroj Pazovi, Malom Crniću i još oko 15 mesta.
Za sada su se poljoprivrednici pridružili protestima u znak upozorenja, a kako je rečeno, ako problem ne bude rešen, oni će te blokade traktorima radikalizovati
.
Foto: Teodora Vasiljeviæ, Prva TV
Foto: Teodora Vasiljeviæ, Prva TV

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: