Vučić o uhapšenom marincu: Nije nešto posebno opasno

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da je uhapšena grupa stranih državljana i ocenio da se ne radi o bilo čemu "posebno opasnom".

Izvor: Beta, Tanjug

Nedelja, 18.02.2018.

20:38

Vučić o uhapšenom marincu: Nije nešto posebno opasno
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara, na zajedničkoj konferenciji za štampu sa američkim senatorom Ronom Džonsonom, rekao da je neke informacije dobio, ali da će tek večeras imati sastanak sa ljudima koji su detaljnije upoznati sa svim što se dešavalo.

“Imali smo jedan slučaj, koji je bio nešto ozbiljniji u prethodnom periodu, ali za ovaj danas ne mislim da je tog nivoa“, kazao je on.

Ukazao je da nije bilo samo američkih državljana, već i iz drugih zemalja, i da ne misli da je ovaj slučaj povezan sa ranijim hapšenjem.

“Da ne govorim ništa dok ne dobijem izveštaj bezbednosne službe Srbije“, naglasio je Vučić.

U Beogradu je početkom februara uhapšen pripadnik američkih "Mornaričkih foka" K.D. a u stanu u kome je boravio, policija je pronašla pištolj CZ-99 sa izbrisanim brojem.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je tim povodom da je "očigledno da se nešto dešavalo" ali nije želeo da iznosi detalje tog hapšenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: