Vesić: Nema muzičkog urednika fontane, napad zbog Vučića

U Skupštini grada nikada nije postojalo mesto urednika muzičke fontane, niti će ikada postojati, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić.

Izvor: B92

Sreda, 06.12.2017.

18:44

Vesić: Nema muzičkog urednika fontane, napad zbog Vučića
Foto: Tanjug

"Od kako se bavim ovim poslom slušao sam svakodnevno velike gluposti, ali ovo je stvarno jedna od najvećih gluposti, najvećih laži koje sam ikada čuo. Nažalost, to je izrekao narodni poslanik u Narodnoj skupštini, čovek koji bi morao da vodi računa o onome šta i kako govori i morao bi da govori istinu", rekao je Vesić za Studio B.

Vesić je time reagovao na reči poslanika Demokratske stranke Balše Božovića koji je rekao da postoji muzički direktor fontane na Slaviji i upitao zbog čega je plaćen mesečno 150.000 dinara.

Prema Vesićevim rečima, ne postoji mogućnost da se sakrije ko sve prima platu i kako je prima, a "nikada niko nije primio niti jedan dinar za takav posao".

“Svako ko poznaje funkcionisanje bilo koje državne institucije, Skupštine grada, jasno mu je da ko god dobija platu, njegovo radno mesto mora da postoji u sistematizaciji radnih mesta, koje su javne", kaže Vesić.

Vesić je istakao da u Skupštini grada postoji “komisija koja se bavi određivanjem pesama koje će emitovati muzička fontana na Slaviji, a da je jedan od članova te komisije Leontina Vukomanović”.

On navodi da članovi te komisije nisu plaćeni i da rade potpuno besplatno.

Osim toga, Vesić je naveo da je Leontina Vukomanović “napadnuta samo zato što je jedna od javnih ličnosti koja podržava Aleksandra Vučića i to ne krije”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

17 h

Podeli: