Oblačno, ponegde kiša, na planinama sneg

U Srbiji će ujutru ponegde biti maglovito, veći deo dana suvo, a kasno posle podne i uveče mestimično sa kišom, u planinskim predelima sa snegom.

Izvor: B92

Subota, 18.11.2017.

23:44

Oblačno, ponegde kiša, na planinama sneg
Foto: GettyImages

Vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se od dva do sedam, a najviša dnevna od šest do deset stepeni Celzijusa, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

U Beogradu će biti oblačno, kasno posle podne i uveče povremeno sa kišom.

Vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura biće oko četiri, a najviša dnevna oko 9 stepeni Celzijusa.

U Srbiji će do utorka biti pretežno oblačno, u ponedeljak ujutru i pre podne ponegde sa slabom kišom, a u brdsko planinskim predelima sa slabim snegom, a u utorak u severnim krajevima mestimično sa kišom.

Od srede će u jutarnjim satima biti ponegde sa slabim mrazem i maglom, tokom dana uglavnom sunčano sa dnevnom temperaturom u postepenom porastu.

Slično vreme u istom periodu predviđa se i u Beogradu.

Biometeorološka prognoza za nedelju, 19. novembar 2017:

Biometeorološka situacija može imati nepovolјan uticaj na većinu hronično obolelih. Poseban oprez se savetuje osobama sa cerebrovaskularnim obolјenjima i astmatičarima. Poremećaj sna, bolovi u kostima i razdražlјivost su moguće meteoropatske reakcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: