Uslovi za vožnju: Kiša, vetar, sumaglica

Beograd -- Prognozirane padavine stvaraće nepovoljne uslove za vožnju u većem delu zemlje. Popodne kiša, sumaglica, niska oblačnost i magla.

Izvor: Tanjug
Podeli
Getty images
Getty images

Sve to stvara uslove za smanjenu vidljivost zbog čega će biti potreban dodatan oprez za volanom, kažu iz AMSS i upozoravaju na pojačan vetar i na jače bočne udare, koji u vožnji, mogu biti opasni.

Prema podacima Uprave granične policije RS, na graničnim prelazima, zadržavanja za putnička vozila nisu duža od 20 minuta.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, a tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima, navodi se u saopšetnju AMSS.

Razno

Na današnji dan, 23. februar

1574 - U Francuskoj je izbio peti verski rat između katolika i hugenota (protestanata). Hugenotski ratovi potresali su Francusku do početka 18. veka, a punu ravnopravnost

Razno petak 23.02. 00:00 Komentara: 0

Na današnji dan, 22. februar

1512 - Umro je italijanski moreplovac Amerigo Vespuči. Po latinskoj verziji njegovog imena (Americus), nemački kartograf Martin Valdzemiler (Waldsemueller) Novi

Razno četvrtak 22.02. 00:00 Komentara: 2
strana 1 od 1521 idi na stranu