Epilog protesta stanara Stepe: Vlada odobrila ― nema pumpe

Građevinska direkcija odustaje od izgradnje benzinske pumpe u naselju Stepa Stepanović, saopšteno je iz opštine Voždovac.

Izvor: B92

Subota, 25.03.2017.

23:04

Epilog protesta stanara Stepe: Vlada odobrila ― nema pumpe
Foto: Tanjug, arhiva

Kako se navodi, to je učinjeno na inicijativu predsednika gradske opštine Voždovac i po odobrenju predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića, a pošto je deo stanovnika tog naselja izražavao protest povodom namere da se izgradi pumpa u njihovom kraju.

Prema rečima predsednika opštine Voždovac Aleksandra Savića, cilj rukovodstva opštine, grada i republike je jedinstven - bolji zivot svih građana i zalaganje za njihove interese.

"Nas su izabrali građani, mi smo tu da rešavamo njihove probleme, da uvažavamo njihove sugestije, jer samo zajedničkim radom i slogom možemo da ostvarimo bolje uslove zivota i napredak. Hvala premijeru Aleksandru Vučiću na razumevanju i vremenu koje je uspeo da odvoji za rešavanje problema stanovnika naselja Stepa Stepanović", rekao je Savić povodom odluke koja će obradovati stanovnike u Stepi, navodi se u saopštenju.

Podsetimo, stanari iz Stepe su protestovali jer u tom naselju umesto vrtića nadležni nameravaju da izgrade benzinsku pumpu.

Građani tvrde da su u tom naselju bila predviđena izgradnja po dva vrtića i škole, zatim pijace, tržnog centra, doma zdravlja, i saobraćajnica, a da su stanari, posle niza protesta, uspeli da se izbore samo za jedan vrtić i školu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: