Jeremić: Mogao sam da sačekam, ali Srbija ne može da čeka

Predsednik CIRSD Vuk Jeremić rekao je u Topoli da niko nije dao veća obećanja od današnje vlasti i da niko nije manje ispunio.

Izvor: B92
Podeli

On je okupljenim građanima poručio da zbog toga aktuelnu vlast treba kazniti u aprilu.

“Mnogi su mi govorili da treba još da sačekam i ja sam sebi to mogao da priuštim, ali Srbija ne može više da čeka“, izjavio je Jeremić.

Jeremić je rekao da je značajan deo njegovog programa posvećen poljoprivredi i naglasio da srpski poljoprivredni proizvodi moraju biti zaštićeni od nelojalne konkurencije koja dolazi uglavnom iz EU.

Naglašavajući da je poreklom iz Ježevice kod Čačka, Jeremić je rekao da je od prijatelja iz ovog sela čuo da su ovog Božića uvozili prasiće iz Hrvatske.

“Uvozimo prasiće iz Hrvatske, beli luk iz Kine, ako ih pustimo da ostanu na vlasti za nekoliko godina uvozićemo i šljivu“, istakao je Jeremić.

Jeremić je naglasio da kada on postane predsednik zakoni se neće donosi ni za Nemce, ni za Arape, niti za bilo koje druge strance, već će se donositi za interese ovog naroda i njegovog napretka.

Jeremić je sa suprugom Natašom pre tribune u Topoli posetio hram Svetog Đorđa i mauzolej dinastije Karađorđević na Oplencu, kao i kuću Kralja Petra. Jeremić je u Topoli otvorio i kancelariju za komunikaciju sa građanima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 226 idi na stranu