SAD: Mali avion pao na oca i ćerku

Sarasota -- Jedan muškarac je poginuo, a njegova devetogodišnja ćerka je povređena u Filadelfiji kada je, dok su šetali, na njih pao manji avion prilikom prinudnog sletanja

Izvor: Tanjug
Podeli

Jedan 36-godišnji muškarac je poginuo, a njegova devetogodišnja ćerka je teško povređena kad je tokom šetnje na plaži u američkoj saveznoj državi Floridi na njih pao manji avion tokom prisilnog sletanja, saopštile su lokalne vlasti.

Portparol kancelarije šerifa okruga Sarasota Vendi Rouz je izjavila da je laki avion tipa "Pajper" zbog kvara morao prisilno da sleti na plažu u Floridi, pri čemu pilot i putnik nisu zadobili nikakve povrede, prenela je agencija AP.

"Muškarac i jedno njegovo dete, koji su šetali na plaži, povređeni su kad je na njih pao avion", rekla je Rouz i dodala da je otac kasnije preminuo, dok je ćerka prebačena u bolnicu i nalazi se u kritičnom stanju.

Ona je dodala da je lokalni aerodrom dobio poziv za pomoć iz lakog aviona, čiji je pilot javio da neće uspeti da stigne do aerodroma, usled čega je bio primoran da sleti na plažu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 523 idi na stranu