B92: Bez proslave, pomoć u REX-u

Beograd -- Obaveštavamo sve slušaoce i prijatelje radija B92 da se proslava 25. rođendana, zakazana za subotu u okviru Noći muzeja otkazuje zbog poplava u Srbiji.

Izvor: B92
Podeli

Radio B92 u saradnji sa Fondom B92 organizuje prikupljanje pomoći ugroženima u Kulturnom centru REX, Jevrejska 16, u subotu, od 10 ujutru.

Svi autori i voditelji programa radija B92 će se pridružiti akciji i iz prostora Kulturnog centra REX emitovati program u subotu, 17. maja, od 18 do 21 sata.

Pozivamo slušaoce da dođu i donesu neophodnu pomoć za nastradale - garderobu, vodu, ćebad - i da se upoznaju sa nama, kao i sa prijateljima radija B92.

U REX-u vas od 18 sati očekuju Daško i Mlađa, Una Senić, Jelena Đurović, Milica Stanisavljević, Nemanja Kostić, Pavle Veljković, Info redakcija radija - Suzana Trninić, Tanja Aleksić, Boris Husović, Biljana Vujasinović, Biljana Barlov, kao i autori muzičkih emisija radija B92 / Žikica Simić, Goran Terzić, Miloš Ivanović Kepa…

Zajedno prikupljamo pomoć za nastradale u poplavama u Srbiji - od 10 sati u Kulturnom centru REX, slušajte i uživo na radiju B92 od 18h, u subotu, 17. maja.

Informacije o ostalim načinima da pružite pomoć ugroženima u posebnoj vesti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 241 idi na stranu