Trudna devojka izbodena 165 puta

Berlin -- Mlada devojka Zorica (21), za koju nemački mediji pišu da je rođena u Bosni, ubijena je u februaru sa 165 uboda nožem, dok je bila u 36. nedelji trudnoće.

Izvor: Tanjug
Podeli

Kako piše nemački nedeljnik "Bild", to su pokazali rezultati obdukcije tela.

Glavni optuženi Harun A.(19), za koga ovaj tabliod piše da je otac deteta, priznao je ubistvo bivše devojke i teško optužio svog prijatelja Vedata S. (21) za saučesništvo u zločinu.

U procesu, koji je ove nedelje počeo u Landshutu, u Bavarskoj, državno tužilaštvo tereti dvojicu mladića da su Zoricu ubili na podmukli način, iz najnižih pobuda, a pošto je pri ubistvu devojke, ubijeno i nerođeno dete, ovaj slučaj, navodi se, ima posebnu težinu.

''Bild'' prenosi izjavu profesora sudske medicine Randolfa Peninga o obdukciji leša koja je trajala više od tri i po sata i o izveštaju na 34 strane, u kome je svaki od 165 uboda nožem protokolisan.

Primarni cilj je, prema ovom profesoru, bio stomak i dete u stomaku.

Štampa piše da je Zorica, rođena u Bosni, odrasla u Taufkirhenu, gde je i radila, uglavnom, povremeno kao prodavačica i po diskotekama, a policija govori o ''neverovatnoj brutalnosti'' zločina nad visoko trudnom devojkom, koji je počinio mladi Turčin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 220 idi na stranu