Uhapšen jer je kolima udario dete

Uhapšen Jovica Ž. iz Loznice koji je osumnjičen da je pobegao sa mesta nesreće nakon što je automobilom usmrtio jednu devojčicu u Loznici.

Izvor: B92

Utorak, 29.06.2010.

20:28

Default images

Jovicu Ž. uhapsila je kriminalistička policija u Šapcu u saradnji sa pripadnicima granične policije.

On je uhapšen zbog osnovane sumnje da je 24. juna u Bulevaru Dositeja Obradovića, u Loznici, izazvao saobraćajnu nesreću putničkim vozilom “golf 2“, u kojoj je smrtno nastradala osmogodišnja devojčica, saopštio je MUP.

Osumnjičeni je, pošto je izazvao saobraćajnu nesreću, pobegao sa lica mesta i bio nedostupan organima gonjenja, navedeno je u saopštenju.

Jovica Ž. je uhapšen na graničnom prelazu “Trbušnica“, prilikom ulaska u Srbiju iz Republike Srpske i uz odgovarajuću krivičnu prijavu biće priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Loznici, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: