IZRAELSKA VOJSKA USLA U DZENIN

Izvor: B92

Subota, 15.06.2002.

19:00

Default images
Izraelske vojne snage u subotu ujutro su ponovo usle u grad Dzein na Zapadnoj obali, uvele policijski cas i posle u potragu za osumnjicenim palestinskim ekstremistima, saopstila je izraelska armija, a potvrdjuju ocevici. Ocevici tvrde da su tenkovi, oklopna vozila i dzipovi usli u grad pred zoru, otvarajuci vatru iz teskih mitraljeza.

Prema njihovom svedocenju, izraelski vojnici su se, 2 sata kasnije, jos nalazili u gradu. Izvestaja o eventualnim zrtvama nema. Vojska je saopstila da je njena patrola usla u Dzenin posto je armija dobila izvestaj da ekstremisti planiraju izvodjenje napada sa podrucja grada.

"Na snazi je policijski cas. Dobili smo informaciju od obavestajne sluzbe da neko planira da sa teritorije grada izvede teroristicki napad", rekla je predstavnica za stampu izraelske vojske. Ona je tu patrolu opisala kao mali kontingent i dodala da ne zna da su vrsena ikakva hapsenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: