JUGOSLOVENSKA DELEGACIJA U KINI

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.01.2002.

18:00

Default images
Jugoslovenska delegacija predvodjena Vojislavom Kostunicom, Goranom Svilanovicem i Miroljubom Labusom putuje u utorak u zvanicnu visednevnu posetu Kini, a pored razgovora o jacanju saradnje dve zemlje biti reci i o vracanju duga koji Jugoslavija ima prema Kini. "Prema razgovorima koje smo do sada imali ti krediti ce biti vraceni u robi, a oko drugog dela razgovaracemo i o mogucnosti reprogramiranja," rekao je Svilanovic ocenivsi ovu posetu kao izuzetno znacajnu. "Pitanje dugova ce to svakako biti vazna tema u razgovorima koje ce voditi potpredsednik vlade," kaze Svilanovic, "a u razgovorima koje cemo voditi predsednik Vlade i ja govorice se pre svega o politickim pitanjima."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: