Danilo Ikodinović stabilno

Načelnik novosadskog Urgentnog centra Zoran Đermanov izjavio da je stanje povređenog vaterpoliste Danila Ikodinovića stabilno.

Izvor: B92

Petak, 04.07.2008.

15:14

Default images

On je rekao da su Ikodinovićevi vitalni parameteri u "zadovoljavajućim fiziološkim granicama". Đermanov je novinarima kazao da se svakodnevne intervencije na Ikodinovićevoj povređenoj ruci vrše prema planu i biće nastavljene i narednih dana.

"Nema velikog poboljšanja, ali nema ni pogoršanja, što je najvažnije. Buđenje još nije u planu, jer njegovo zdravstveno stanje to ne dozvoljava iz razloga bezbednosti", kazao je doktor Đermanov.

Dodao je da se Ikodinovićevo buđenje iz kome može očekivati tokom narednih dana, ako zdravstveno stanje to bude dozvolilo, o čemu će odluku doneti konzilijum lekara Kliničkog centra.

Đermanov je pozvao medije da ne objavljuju neproverene izjave o Ikodinovićevom zdravstvenom stanju i zamolio ih je da koriste samo izjave za javnost koje on, kao ovlašćeno lice, daje novinarima, dodajući da se u suprotnom može dogoditi da porodica zabrani davanje izjava o zdravstvenom stanju vaterpoliste.

Vaterpolo reprezentativac Srbije Danilo Ikodinović primljen je 28. juna u Klinički centar Vojvodine sa teškim povredama krvnih sudova ruke, opasnim po život.

Ikodinović je, kako je navela policija, povređen u saobraćajnoj nesreći kada je, vozeći motocikl marke "jamaha", usled brzine neprilagođene stanju puta i drugim uslovima, udario u zadnji deo "zastave koral" koja se kretala u istom smeru.

Nesreća se dogodila na putu Zrenjanin - Novi Sad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: