"NACI MODUS DA CRNOGORSKI STAVOVI BUDU UGRADJENI U ZAKON"

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.06.2001.

15:27

Default images
Portparol Demokratske stranke Srbije Milorad Jovanovic najavio je u ponedeljak da ce za dva dana biti odrzan novi sastanak Socijalisticke narodne partije i Demokratske opozicije Srbije o Zakonu o saradnji sa Haskim tribunalom, javlja B92. Jovanovic je rekao da ce u ponedeljak ili utorak biti odrzana i sednica Predsednistva DOS-a, jer na sastanku sa SNP-om u nedelju uvece nisu ucestvovali svi lideri DOS-a. Jovanovic je objasnio da je na sastanku SNP-a i DOS-a usaglasen veliki broj pitanja, ali da je "ostalo jos nekoliko stvari oko kojih se treba dogovoriti". On je istakao da DSS ima razumevanje za stavove partnera iz Crne Gore, i da se nada da ce se "naci modus da crnogorski razlozi budu ugradjeni u savezni zakon". "Zabelezite da imamo razumevanja, a ne da podrzavamo stavove SNP-a", rekao je Jovanovic i dodao "da je poznat stav DSS-a o neophodnosti donosenja Zakona o saradnji sa Haskim tribunalom". On je rekao da "u ovom trenutku nije uopste bitno kakav stav po pitanju izrucenja jugoslovenskih drzavljana Haskom tribunalu ima DSS, nego DOS".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

12 h

Podeli: