Subota, 25.09.1999.

19:12

SPO demantuje najavu sastanka Avramovic-Draskovic

Izvor: B92

Default images
Portparol Srpskog pokreta obnove Ivan Kovacevic rekao je danas da nije bilo, niti ce biti nikakvog sastanka predsednika te stranke Vuka Draskovica i kandidata opozicionog bloka Savez za promene za premijera prelazne vlade u Srbiji, Dragoslava Avramovica. "Od tog sastanka nema nista", rekao je Kovacevic agenciji Beta povodom najava iz SZP da ce se Draskovic i Avramovic sastati. Na pitanje kakav je stav SPO povodom programa Avramovica za izlazak iz krize, Kovacevic je odgovorio da je SPO izneo svoj program, a to su prevremeni izbori.

Svetski sabor Srba je preko svog predsednika dr Djordja Jovanovica, u Belgiji, uputio "Otvoreno pismo srpskoj opoziciji", u kojem ocenjuje da je "danas neoprostivo" sprecavanje ili razbijanje koalicije za promenu rezima predsednika SRJ Slobodana Milosevica. Svetski sabor Srba zahteva od srpskih opozicionih stranaka da "odloze borbu za ostvarenje svojih politickih interesa i akciono se ujedine u borbi za korenite promene".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: