SVILANOVIC U BRISELU

Izvor: B92

Utorak, 09.01.2001.

07:20

Default images
Sef jugoslovenske diplomatije Goran Svilanovic sastace se danas pre podne u Briselu sa generalnim sekretarom NATO Dzordzom Robertsonom, saopsteno je u sedistu Severotlantskog saveza. U izjavi za B92 Svilanovic prenosi sta ce biti glavne teme njegovih razgovora u Briselu: "Dve su teme o kojima ce se razgovarati, jedno je o zoni bezbednosti - to je nastavak razgovora koji sam ja zapoceo u Vasingtonu o tome da li uopste treba zona kopnene bezbednosti, u kojem obimu i sa kakvim rezimom, a druga tema je oko uranijuma koji je baca i oko njegovih posledica. Ja cu tokom dana imati i neke pripremne sastanke, dobicu informacije i od nase vojske i od nasih strucnjaka", kaze Svilanovic za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

8 h

Podeli: