Petak, 24.11.2000.

13:47

JOVANOVIC: NESPORAZUMI U DOS-U PREVAZIDJENI

Izvor: B92

Default images
Svi nesporazumi koji su do sada postojali unutar Demokratske opozicije Srbije su prevazidjeni, rekao je u petak clan rukovodstva Demokratske stranke Cedomir Jovanovic. "Konacno je postignut kompromis i stvoren koalicioni sporazum kojim su uvazeni interesi i DS, Demokratske stranke Srbije, volja gradjana Srbije i svih stranaka DOS-a", rekao je Jovanovic na konferenciji za novinare. Kako prenosi Beta, on je rekao da su kroz taj sporazum "precizno definisani uslovi buduce saradnje na kojima je insistirala DS, jasno je definisano pitanje kabineta i buduceg mandatara Vlade Srbije". Prema njegovim recima, Zoran Djindjic ce biti mandatar i ta odluka je podrzana od svih stranaka DOS-a, dok ce sporazumom biti "uvazen stav i DS-a i jugoslovenskog predsednika Vojislava Kostunice". Jovanovic je rekao da ce koalicioni sporazum biti svecano potpisan sledece nedelje od svih lidera DOS-a i Vojislava Kostunice. Zvanicna izborna kampanja DOS-a pocinje 1. decembra, rekao je Jovanovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: