VUKSIC: NEMA SUKOBA IZMEDJU KOSTUNICE I DOS-A

Izvor: B92

Sreda, 22.11.2000.

14:32

Default images
Clan Predsednistva Pokreta za demokratsku Srbiju Dragan Vuksic rekao je u sredu da ne postoji sukob izmedju predsednika SR Jugoslavije Vojislava Kostunice i Demokratske opozicije Srbije oko mandatara vlade Srbije i ocenio neprihvatljivim ultimatume nekih celnika DOS-a o ucescu u toj vladi. "Dvojica celnih i najodgovornijih ljudi dve najvece stranke, sto i oni rado isticu, odgovorni su pred DOS-om, za cije formiranje su se zalagali, i pred narodom da tom problemu, ako on postoji, daju prave dimenzije", rekao je on, prenosi Beta. Vuksic je dodao da ocekuje da se "problem razresi vec danas" ako, kako je kazao, "bude sastanka" DOS-a i predsednika SRJ.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: