"NOVOSTI": MILOSEVIC SAM NAPISAO DOKUMENT ZA KONGRES

Izvor: B92

Utorak, 21.11.2000.

17:32

Default images
Predsednik Socijalisticke partije Srbije i bivsi jugoslovenski predsednik Slobodan Milosevic predstavio je na sednici Glavnog odbora SPS na Novom Beogradu izmenjenu verziju pretkongresnog dokumenta te stranke, u kojoj se nijednom ne pominje rec poraz, a iz teksta se ne nazire ni ogradjivanje od Jugoslovenske levice, pisu u utorak "Vecernje novosti". List je naveo da je taj dokument na 31 strani napisao Milosevic. Pozivajuci se na anoniman izvor iz Odbora za pripremu kongresa, "Novosti" navode da je u dokumentu ocenjeno da SPS na nedavnim saveznim izborima nije ostvarila ocekivanu pobedu, ali i da su postignuti rezultati sasvim zadovoljavajuci. U delu dokumenta o "perspektivama SPS" navedeno je da su predstojeci vanredni parlamentarni izbori u Srbiji velika sansa za SPS, jer je narod, kako je ocenjeno, nezadovoljan "formiranjem kriznih stabova u preduzecima, naglim porastom cena i opstim padom standarda", prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: