Vukasović: Hapšenje Lukovića - preokret u procesu

Izvor: B92

Nedelja, 02.05.2004.

23:42

Default images

Nenad Vukasović, advokat Zvezdana Jovanovića, koji je optužen za ubistvo Zorana Đinđića, rekao je da hapšenje Milorada Lukovića Legije znači preokret u suđenju za ubistvo premijera. “Kao branilac Zvezdana Jovanovića stalno sam govorio da se ‘Sablja’ zaustavila na određenom nivou i nije zašla u pitanje odgovornosti nekih iz vlasti. Videćemo kako će sve dalje da se dešava, ali u svakom slulčaju biće otovoreni sigurno i neki iz vlasti, iz Demokratske stranke i ostali, da vidimo šta se to sve dešavalo tog 12. marta i zbog čega je, konačno, Zoran Đinđić i ubijen”, rekao je Vukasović za B92. “Dobićemo sigurno mnogo kvalitetnijih podataka i da će u nastavku biti frapantnih obrta. Ponavljam ono što sam i ranije govorio, da mi se čini da će Srbija da se krsti i levom i desnom rukom i da će mnogi čistunci, ako bude pravde, morati da sednu na optuženičku klupu”, rekao je Vukasović za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: