VISE FUNKCIONERA SPS TRAZILI PRIZNAVANJE POBEDE KOSTUNICI

Izvor: B92

Petak, 29.09.2000.

20:27

Default images
Vise visokih funkcionera Socijalisticke partije Srbije, kako je FoNetu rekao izvor blizak Socijalisticke partije Srbije, na sastancima predstavnika opstinskih, okruznih i Izvrsnog odbora stranke, odrzanim u cetvrtak i petak, zatrazilo je od Slobodana Milosevica da prizna pobedu Vojislava Kostunice u prvom krugu izbora. Prema tom izvoru, koji je zeleo da ostane anoniman, razlog za takav zahtev dela funkcionera SPS je velika nesigurnost i strah opstinskih i okruznih celnika socijalista nakon izborne pobede DOS. Isti izvor tvrdi da deo funkcionera SPS ne zeli da bude talac politike Jugoslovenske levice, a kao primeri se navode upadi gradjana u kancelarije socijalista u Moravskom okrugu. Rukovodstvo SPS je posle jucerasnjeg sastanka sa Milosevicem zvanicno saopstilo da pocinje pripreme za drugi izborni krug.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: