Savet BU za ostavku Radojkovića

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.06.2003.

18:00

Default images

Većina članova Saveta Univerziteta u Beogradu, koji su učestvovali u ponedeljak na sednici tog tela, zaključila je da bi član Saveta za radiodifuziju Miroljub Radojković trebalo da podnese ostavku. Radojković je javno zatražio da se rektori univerziteta u Srbiji, koji su ga kandidovali u Savet za radiodifuziju, izjasne o njegovoj ostavci na članstvo u tom telu. Većina učesnika današnje sednice Saveta Univerziteta u Beogradu, odnosno njih 27, podržala je predlog Radojkovića da podnese ostavku na članstvo u Savetu za radiodifuziju. Savet za radiodifuziju već su napustila dva člana - Snježana Milivojević i Vladimir Vodinelić, u znak protesta zbog tri sporna člana tog tela - Nenada Cekića, Vladimira Cvetkovića i Gorana Radenovića. Skupština Srbije trebalo bi uskoro da se izjasni o tri sporna člana Saveta, a predsednik skupštinskog Odbora za kulturu i informisanje Ivan Andrić pozvao je sve koji imaju dokaze za osporavanje članstva Cekića, Cvetkovića i Radenovića, da ih dostave parlamentu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

18 h

Podeli: