Ponedeljak, 14.06.2021.

07:25

Masovna tuča u centru Beograda

U Beogradu je rano jutros došlo do masovne tuče, zbog čega je morala da interveniše policija, a jedan pripadnik MUP povređen je nožem.

Izvor: Tanjug

Masovna tuča u centru Beograda
Chalabala/Depositphotos/Ilustracija

Incident se dogodio u centru grada, u Kolarčevoj ulici, u 04.24 sata. Povređeni pripadnik MUP-a prevezen je s lakšim povredama u Urgentni centar.

Jedan sat pre ponoći na uglu Ustaničke i Vojislava Ilića automobil je oborio ženu, koja je sa povredama donjih ekstremiteta prevezena u u Urgentni centar.

Dežurala je 21 ekipa, plus jedna pedijatrijska i intervenisale su ukupno 96 puta, na javnim mestima 20 puta.

Prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći, bilo je puno slučajeva osoba u alkoholisanom stanju, ali nije bilo ozbiljnije povređenih.

Noć je obeležio i veći broj infarkta miokarda, zbog čega su četiri pacijenta prevezena na Urgentni centar.

Broj suspektnih kovid pacijenata i dalje je u padu.

Kao i svakoga dana, javljali su se hronični bolesnici - najviše hipertenzičari koji su loše reagovali na svoje terapije, pacijenti sa kardio-vaskularnim i respiratornim tegobama, pacijenti sa akutnim problemima i oni koji su se raspitivali za simptome kovida, sezonskog gripa ili nazeba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: