Start multikongresa Serbian Visions

"Serbian Visions", prvi multikongers u Srbiji, održaće se tokom subote i nedelje od 10h do 20h u hotelu Radison blu old mil u Beogradu.

Izvor: B92

Petak, 15.05.2015.

14:06

Default images

Prvi multikongres ove vrste u Srbiji biće održan kao velika vikend manifestacija sa 60 dvočasovnih manjih manifestacija koje obuhvataju preko 10 tamatskih celina: ljudska prava, ekonomija, obrazovanje, kultura, zdravlje, zaštita životne sredine, EU integracije, bezbednost, inovacije, kao i druge segmente koji čine viziju za bolju budućnost Srbije.

Organizator ove manifestacije je Nemačko-srpsko privredno udruženje (DSW) u saradnji sa Privrednom komorom Srbije (PKS).

"Serbian Visions" predstavlja specifičan koncept okupljanja organizacija civilnog sektora i privrede na jednom mestu sa ciljem jačanja uloge civilnog društva u zemlji i stvaranja povoljnijeg privrednog ambijenta, kroz davanje doprinosa važnim razvojnim segmentima društva.

Menifestacije se smenjuju u dvočasovnom taktu u svih 6 konferencijskih sala hotela. Ispred hotela na trideset štandova i infopultova nudi se mogućnost dobijanja dodatnih informacija od strane izlagača predstavnika privrede i nevladinih organizacija. Informacije vezane za dodatnu edukaciju, osiguranja, filantropiju, stipendije, start up uslove, franšizu i aktuelne projekte kao što je dualno obrazovanje i zaštita životne sredine.

Ulaz za građane je besplatan i sale se popunjavaju dok ima mesta. Nije potrebno da se predhodno prijavite a program se nalazi na sajtu: http://www.serbian-visions.rs/program

60 manifestacija, 30 izlagača i preko 10 tematskih celina i pregršt informacija nude preko 100 razloga za dolazak na prvi multikongres u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: