Branka Blek Rouz šamarala dete

Striptizeta Branka Milijančević, poznata kao Branka Blek Rouz, istukla desetogodišnjeg dečaka koji ide u razred sa njenim sinom.

Izvor: B92

Petak, 14.12.2007.

16:21

Default images

Ona je juče tokom odmora upala u Osnovnu školu "20.oktobar" u Novom Beogradu i istukla učenika. Kako je za B92 objasnila, ona zna da to što je uradila nije u redu, ali tvrdi da je postupila kao majka jer taj učenik, kako kaže, mesecima maltretira njenog sina. O ovom slučaju obaveštena je gradska prosvetna inspekcija, koja istražuje ovaj incident u školi.

Branka Blek Rouz, poznata striptizeta, tvrdi da njen sin iz škole mesecima kući dolazi pun modrica i da joj se žali da ga jedan od učenika iz razreda maltretira.

Kaže da je problem prvo pokušala da reši sa rukovodstvom škole, ali da joj, kako tvrdi, niko nije pomogao.

Tog dana, sin ju je pozvao mobilnim telefonom i rekao da ga taj drug iz razreda opet maltertira.

"Ja sam, kao svaka majka, došla... Ja ne znam zašto škola ništa nije uradila za tri, četiri meseca. Ja znam da to nije u redu, ali nisam imala izbora i, kao svaka majka, bila sam potrešena. Ja sam samo postupila po majčinskom instinktu da zaštitim svoje dete", kaže Branka Blek Rouz.

Televizija B92 je za ovaj slučaj saznala od roditelja koji, ipak, pred kamerama nisu želeli da govore o školskom incidentu. Oni su rekli da školu čuvaju i policajac i privatno obezbeđenje.

B92 ni od direktora škole nije uspeo da dobije nikakvu zvaničnu izjavu. Ipak, kako je objasnio u telefonskom razgovoru, o svemu je odmah obavestio gradskog sekretara za obrazovanje.

Za sledeću nedelju, kaže, planiran je sastanak sa roditeljima i posle toga će se, kako je obećao, škola i zvanično oglasiti.

O ovom slučaju B92 je razgovarao i sa gradskim sekretarom za obrazovanje Vladimirom Todićem, koji je potvrdio da zna za incident, ali da će ga komentarisati tek kada prosvetna inspekcija završi svoj posao.

O fizičkom obračunu u školi odmah je obaveštena policija i protiv Branke Blek Rouz, kako je i sama potvrdila, podneta je prekršajna prijava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: