RHMZ najavljuje: Sutra pljuskovi sa grmljavinom

U Srbiji će sutra, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti oblačno, vetrovito i osetno hladnije sa kišom i lokalnim pljuskovima.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 26.03.2023.

13:09

RHMZ najavljuje: Sutra pljuskovi sa grmljavinom
FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORÈIÆ/ bg

Pljuskovi će ponegde biti praćeni i grmljavinom.

Duvaće umeren i jak severozapadni vetar koji će na severu i istoku zemlje, kao i na planinama dostizati i udare olujne jačine. Samo će na jugoistoku Srbije ujutru biti umereno oblačno i suvo, uz umeren i jak južni vetar.

U drugom delu dana, sa padom temperature, kiša će preći u sneg u brdsko-planinskim predelima jugozapadne, južne i istočne Srbije. Uveče i tokom noći prestanak padavina i postepeno razvedravanje sa severozapada. Jutarnja temperatura od 6 do 12, dnevna od 10 do 15 stepeni Celzijusa.

U Beogradu oblačno, vetrovito i osetno hladnije, povremeno sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima.

Duvaće umeren i jak severozapadni vetar, koji će dostizati i udare olujne jačine. Uveče prestanak padavina, tokom noći postepeno razvedravanje. Dnevna temperatura bez većeg kelebanja - između 10 i 12, uveče u padu na 7 stepeni Celzijusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: