Sa bukagijama u Spužu i Bijelom Polju najviše glasali za Mila

Predsednički kandidat DPS Milo Đukanović u prvom izbornom krugu osvojio je najviše glasova među biračima zatvorenim u Spužu i zatvoru u Bijelom Polju.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 20.03.2023.

13:16

Sa bukagijama u Spužu i Bijelom Polju najviše glasali za Mila
Tanjug/AP Photo/Risto Bozovic

Na današnjoj sednici Državne izborne komisije (DIK) konstatovano je da je Đukanović osvojio 204 glasa na biralištima u Zatvoru za duge kazne i Istražnom zatvoru u UIKS-u, kao i zatvoru u Bijelom Polju, prenele su podgoričke Vijesti.

Kandidat Demokratskog fronta Andrija Mandić osvojio je 157 glasova, kandidat Evrope sad Jakov Milatović 81, a lider Demokrata Aleksa Bečić 50.

Kandidatkinja SDP-a Draginja Vuksanović Stanković osvojila je 13 glasova, nezavisni kandidat Jovan Radulović četiri, a lider Ujedinjene Goran Danilović dva glasa.

U UIKS-u i bjelopoljskom zatvoru je glasalo 515 od 802 upisana birača, od čega su četiri listića bila nevažeća.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: