Sneg, kiša i susnežica

Prolazno naoblačenje sa severa i istoka Srbije u toku dana će se proširiti na ostale krajeve, uslovljavajući kišu i susnežicu i sneg.

Izvor: Beta

Četvrtak, 02.02.2023.

08:40

Sneg, kiša i susnežica
FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORÈIÆ/bs

To je saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U toku dana više padavina biće u Braničevskom i Pomoravskom okrugu, dok će se uveče sneg intenzivirati na jugu i jugozapadu Srbije uz istovremeno razvedravanje sa severa.

Duvaće slab i umeren severozapadni vetar, koji će tokom dana biti u pojačanju, naročito u Vojvodini, istočnoj Srbiji i na planinama. Najniža temperatura će se kretati od minus pet stepeni na jugoistoku Srbije do četiri stepena u Beogradu, a najviša od sedam stepeni do 11 stepeni.

U Beogradu će biti pretežno oblačno, povremeno s kratkotrajnom kišom. Ujutro je u pojedinim delovima grada moguća i susnežica.

Duvaće slab do umeren vetar, severozapadni, tokom dana u kratkotrajnom pojačanju. Najniža temperatura će se kretati od jedan stepen do četiri stepena, a najviša oko osam stepeni. Uveče i u toku noći se očekuje razvedravanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: