U Beogradu zaplenjeno više od 110 kilograma droge; uhapšena trojica

U Beogradu su uhapšene tri osobe zbog sumnje da su proizvodile i prodavale opojne droge.

Izvor: B92

Petak, 09.12.2022.

18:30

U Beogradu zaplenjeno više od 110 kilograma droge; uhapšena trojica
Ilustracija: FOTO TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE/ bg

Pripadnici Policijske uprave za grad Beograd, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su N. N. (29), S. M. (49) i D. M. (49) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga, saopštio je danas MUP.

Osumnjičeni su uhapšeni prilikom primopredaje narkotika na parkingu jedne benzinske stanice u Surčinu, a policija je tom prilikom, u dva rezervna točka kamiona, pronašla i zaplenila oko 71 kilogram hašiša, oko 40 kilograma ekstazija i oko 50.000 komada LSD u obliku sličica. Pretresom stana N. N. policija je pronašla pištolј sa okvirom i tri metka, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

N. N, S. M. i D. M. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: