Putin: Jedinstvena Rusija je socijalno-orijentisana stranka

Inicijative koje je pokazuje partija Jedinstvena Rusija potvrđuju da je to društveno orijentisana stranka, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin.

Izvor: Tanjug

Subota, 19.06.2021.

19:51

Putin: Jedinstvena Rusija je socijalno-orijentisana stranka
Foto: EPA-EFE/GRIGORY SYSOYEV / SPUTNIK / KREMLIN POOL

"Jedinstvena Rusija je prva i najvažnija društveno orijentisana partija", izjavio je Putin na današnjem partijskom kongresu ove stranke u Moskvi, objašnjavajući da predlozi zakona koje stranka podnosi i podršku koji ima na saveznom i regionalnom nivou to potvrđuju, preneo je TAS S.

On je dodao da su među inicijativama stranke i inicijative građana i volontera, grupa za ekološka, ljudska prava, kao i druga udruženja, dodao je Putin.

Predsednik Rusije se fokusirao na činjenicu da Jedinstvena Rusija uvek težila da pojača svoj rad, oslanjajući se na povratne mehanizme.

"To je ključan deo svake političke partije", zaključio je Putin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: