"Makrone, dođi ovamo. Uhvatiću te za taj pileći vrat"

Novi brazilski ministar turizma Renco Garsija izjavio da je francuski predsednik Makron "klovn" i pretio da će ga uguštiti u video-snimku na Tviteru.

Izvor: Tanjug

Sreda, 04.09.2019.

10:30

Tanjug/AP Photo/Thibault Camus

"Dođi ovamo! Uhvatiću te za vrat, taj pileći vrat. Nećeš me prevariti", besneo je Garsija.

Nakon što je video-snimak objavljen, ministar je za brazilski portal UOL dao sledeću izjavu:

"Ljudi će misliti da sam ga nazvao pile jer sam želeo da dovedem u pitanje njegovu muškost, ali video sam mnogo gejeva koji su muževniji od ovog imbecila", rekao je Garsija pre nego što je osuo paljbu po Makronovoj supruzi Brižit.

"Postaviću vam pitanje. Da li je ružna ili lepa? Da li biste se zakačili za nju?... Činjenica da Makron spava sa zmajem ne čini ga poznavaocem vatre. Ružna je, čoveče", rekao je ministar.

Brazilski predsednik Žair Bolsonaro nedavno je takođe vredao Brižit Makron, podsećajući na njene godine i činjenicu da je 24 godine starija od svog supruga.

Tome su prethodile kritike od Makrona upućene Bolsonaru zbog požara u Amazoniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: