Blic: Četiri televizije u trci za nacionalnu frekvenciju

Televizije BK i "Kopernikus", N1 i Studio B ući će u trku za dodelu preostale, pete nacionalne frekvencije za televizijsko emitovanje, piše "Blic".

Izvor: B92

Utorak, 24.04.2018.

23:37

Blic: Četiri televizije u trci za nacionalnu frekvenciju
Ilustracija: Thinkstock

Prema navodima tog dnevnika, "nezvanične informacije koje se ovih dana mogu čuti", najviše šansi u toj trci daju Studiju B.

"Očekuje se da će četiri TV predati dokumenta: BK, Koperikus, N1 i Studio B. Zanimljivo je da je baš sada ponovo aktuelizovana dodela nacionalnih frekvencija. To je velika i važna tema i svi željno iščekuju da vide ko će je dobiti", kaže izvor "Blica".

Regulatorno telo za elektronske medije (REM) donelo je prošle nedelje odluku o raspisivanju konkursa za dodelu nacionalne frekvencije, a uslovi konkursa objavljeni su u utorak. Na taj korak, REM se odlučio pet godina od kako je gašenjem TV "Avala" upražnjena peta frekvencija, dodaje se u tekstu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: