CG: Uhapšena paravojna grupa, vođa Bratislav Dikić

Grupa od 15 osoba, među kojima se nalazi i bivši komandant srpske Žandarmerije Bratislav Dikić, uhapšena je u okolini Podgorice, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

Nedelja, 16.10.2016.

09:41

CG: Uhapšena paravojna grupa, vođa Bratislav Dikić
Tanjug

Prema nezvaničnim informacijama naše kuće, grupa je bila naoružana, a tokom noći je “locirana i uhapšena”.

Prethodno je televizija Pink M objavila da je grupa čiji je vođa bio Dikić ušla u Crnu Goru i unela velike količine oružja i municije sa ciljem da izazove oružane sukobe, pa čak i likvidacije.

Pozivajući se na nezvanična saznanja "iz krugova" policije TV Pink M navodi da je pomenuta grupa u Crnu Goru ušla "na osnovu dogovora sa jednom političkom grupacijom", radi izazivanja oružanih sukoba "širom Crne Gore", na dan održavanja parlamentarnih izbora.

Grupu, prema navodima Pink M, predvodi bivši šef žandarmerije Srbije Bratislav Bata Dikić.

U Crnoj Gori danas se održavaju redovni parlamentarni izbori. Uprava crnogorske policije je pre tri dana najavila mogućnost da u Crnoj Gori tokom izborne noći bude izazvano nasilje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: