Živković: Tužbe službenika Vlade Srbije su lične prirode

Izvor: B92, Beta

Petak, 27.06.2003.

20:19

Default images

Premijer Srbije Zoran Živković izjavio je u petak da su privatne tužbe pojedinih vladinih službenika protiv nekih medija "lične prirode" i da ne predstavljaju stavove i politiku Vlade Srbije u odnosu na javno informisanje.

Živković je u pisanoj izjavi povodom, kako je naveo, "sudskih postupaka koji se vode ili su najavljeni protiv pojedinih medija u Srbiji i vezivanja tih postupaka za Vladu Srbije", istakao da Vlada Srbije "nije podnela ni najavila niti jednu tužbu protiv bilo kog medija u Srbiji". "Vlada Srbije ni na koji način ne vrši pritisak na uređivačku politiku ili rad bilo kog medija", naveo je Živković i dodao da je za uspešno sprovođenje "reformske politike Vlade Srbije neophodno postojanje slobodnog i profesionalnog novinarstva".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: