Svet 0

26.05.2024.

15:30

Drama na nebu: Avion uleteo u snažne turbulencije, više povređenih FOTO

Službe hitne pomoći odjurile su na aerodrom u Dablinu nakon što je najmanje 12 putnika i članova posade povređeno tokom turbulencija na letu "Qatar Airwaysa".

Izvor: Telegraf.rs

Drama na nebu: Avion uleteo u snažne turbulencije, više povređenih FOTO
Profimedia

Podeli:

Kako se navodi, avion je leteo od Dohe za Dablin, kada su osetili veoma jake turbulencije iznad Turske. Povređeno je šest putnika i šest članova posade.

Sa aerodroma u Dablinu su saopštili da je avion bezbedno sleteo oko 13 časova po lokalnom vremenu.

"Prilikom sletanja, letelicu su dočekale službe hitne pomoći, uključujući aerodromsku policiju i našu vatrogasnu i spasilačku službu, jer su šest putnika i šest članova posade prijavili povrede nakon što je avion doživeo turbulencije dok je leteo iznad Turske. Tim aerodroma nastavlja da pruža punu pomoć na terenu putnicima i osoblju avio-kompanije", navodi se u saopštenju.

Podsetimo, ranije ove nedelje, u odvojenom incidentu, jedan Britanac je poginuo na letu Singapur Airlinesa nakon ekstremne turbulencije na putovanju od Londona do Singapura.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: